сряда, 18 май 2011 г.

Dnevnik Пазари

Ето че и поредното бизнес приложение се появи в Android Market. Този път това е апликацията на секцията Пазари, към вестник дневник, където се включват новини от бизнес средата, финанси, борсови отчети, индекси и публични компании.
В приложението ще можете да намерите всички статии, от този раздел, специализирани за мобилна употреба, а също така и достъп до българската борса. Това включва бързо разглеждане на индексите(Дневник 20, SOFIX, BG40, BGREIT, BGTR30), информация за дневния оборот на БФБ и търгуваните компании.

Вестник Дневник е издание на най-голямата бизнес медия в България - Икономедия. Тя е част от холдинга Alpha Finance Group. Друго познато издание е седмичника Капитал, който е един от най-четите вестници в мениджърските среди. Портфолиото на компанията включва и други издания като HoReMag(HotelsRestraurantsMagazines), Regal(бизнес издание за бързооборотни стоки), Бакхус(списание за гурме и вина) и др. Онлайн изданията се радват на голям интерес, като с установяването на собствена социална мрежа, economedia id, много от статиите генерират дискусии помежду потребителите.

Ето и линк към апликацията и кратко описание:
https://market.android.com/details?id=com.economedia.pazari

Няма коментари:

Публикуване на коментар